Tarieven en vergoedingen

Een consult van ca. 60 minuten is € 80,00 (incl. BTW). Afhankelijk van wat nodig en gewenst is zijn vervolgbehandelingen van € 50,00 mogelijk.

Vergoeding is mogelijk bij een groot aantal zorgverzekeraars indien je aanvullend verzekerd bent voor alternatieve zorg. Hiervoor bestaat geen eigen risico. Op de site van de NRO, de VNT of de Zorgwijzer vind je hierover meer informatie.

Let op:

Sinds 1 januari 2016 zijn er weer veel veranderingen doorgevoerd bij de verzekeraars. Osteopathie valt nu onder de Aanvullende Beweegzorg. De vergoeding die je terugkrijgt zal dus niet van het budget voor aanvullende alternatieve zorg afgetrokken worden, maar van het budget voor aanvullende beweegzorg.

Cliënten die veel zorg afnemen in bijvoorbeeld fysiotherapie moeten hierop bedacht zijn. Geef dit vooral aan me door, want Lysios is aangesloten bij zowel de NRO als de VNT. En vergoedingen vanuit de VNT komen uit het budget voor aanvullende alternatieve zorg.

In overleg is behandeling op de avond of in het weekend mogelijk.

Mocht je niet aanvullend verzekerd zijn of blijk je slechts een gedeelte terug te krijgen en leef je daarnaast op bijstandsniveau, dan kunt je voor een speciale regeling contact met me opnemen.

Logo NROLogo VNT