Ervaringen van cliënten van Lysios

Tini (67 jaar, vrouw):

 

“Mijn eerste kennismaking met osteopaat Linda Zwiggelaar was op de verwendag voor mantelzorgers georganiseerd door Ravelijn bij QI Amersfoort, Amsterdamseweg 43a. Al jaren had ik bewegingsbeperkingen mede vanwege mijn leeftijd, verkeerde bewegingen maar voornamelijk door overbelasting. Na de eerste behandeling door Linda waren mijn klachten verminderd en na ongeveer vier behandelingen was het grotendeels hersteld. Functioneert een deel van mijn lichaam niet goed, dan beïnvloedt dat ook de rest maar door haar juiste diagnose en behandeling houd ik mijn conditie op peil en kom ik met regelmaat terug voor een behandeling waardoor de beweeglijkheid soepeler blijft verlopen.”

 

Alwin (43 jaar, man)

“Ongeveer 1,5 jaar geleden had ik veel last van mijn kuiten en was ik op zoek naar een goede masseur. Via internet heb ik lange tijd gezocht en kwam toen terecht bij Linda Zwiggelaar, een osteopate in Amersfoort. Ik had de website bekeken en de ‘massage’ is veel diepgaander dan bij een normale masseur. Belangrijk vond ik dat gekeken wordt naar de balans van het gehele lichaam en niet alleen naar het probleemgebied, de kuiten in dit geval.

Ik squash gemiddeld 2x per week en vanwege het squashen waren mijn beenspieren zeer kort en stijf. Door behandelingen van Linda en oefeningen thuis is mijn lichaam soepeler geworden. Je ziet bij squashers dat velen geen goede warming up en cooling down uitvoeren. Na de leeftijd van 40 jaar zie je dan ook bij veel squashers problemen met de knieën en de kuiten. Gemiddeld kom ik 1x per maand bij Linda en door de behandelingen, de gesprekken en de oefeningen thuis ben ik mij meer bewust geworden van mijn lichaam. Ik adviseer iedereen om niet naar een fysiotherapeut te gaan maar naar een osteopaat en de geadviseerde oefeningen door de osteopaat zelfstandig uit te voeren in een sportschool of thuis.”

Eén gedachte over “client-ervaringen

  • 2 december 2015 om 18:38
    Permalink

    Linda is een zeer kundige osteopaat die ook zeer goed is op het maken van contact

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *