Lysios, osteopathiepraktijk van Linda Zwiggelaar

Amsterdamseweg 43A te Amersfoort.
T 06 129 23 854
E info@lysios.nl of lindazwiggelaar@lysios.nl

Geen velden gevonden.

Voor vragen of het maken van een afspraak kun je óf een email sturen óf telefonisch contact opnemen. Bij bellen krijg je vaak een antwoordapparaat en soms iemand anders aan de lijn; laat dan gerust je naam en telefoonnummer achter en ik bel je dan zo snel mogelijk (vaak dezelfde dag nog) terug. Uiteraard kun je ook een sms sturen.

ingang Qi Amersfoort met erboven de praktijk voor osteopathieMijn praktijk voor osteopathie is gevestigd in het gezondheidscentrum Qi Amersfoort, centrum voor therapie, training en welzijn. Bij een afspraak kan je plaatsnemen in de ruime wachtkamer. Cliënten roemen de weldadige rust die uitgaat van deze ruimte. Loop gerust een keer binnen om te zien wat Qi u nog meer te bieden heeft!

Route

Auto: neem vanuit het centrum komend op de Amsterdamseweg bij de Gamma de ventweg, die parallel loopt aan de Amsterdamseweg. Ga direct na het hoge gebouw (waarin o.a. bloedbank Sanquin gevestigd is, nr. 43) het straatje in naar rechts. Deze komt uit op de parkeerplaats van Qi.

Openbaar vervoer: vanuit Centraal Station Amersfoort: Bus 74 (richting Soest), 5 min. Bij bushalte Industrieweg uitstapwachtruimte Qi Amersfoortpen en 4 minuten lopen. Stadsbus 1, 6 min. Bij bushalte Dongestraat uitstappen en 6 minuten lopen. Lopen vanaf CS Amersfoort is ook mogelijk, ca. 20 minuten vanaf het Piet Mondriaanplein (zie kaart).

Qi heeft ruime parkeergelegenheid en een fietsenstalling op eigen terrein.
Let op: Qi Amersfoort is niet vanaf de weg zichtbaar. Het bevindt zich achter het hoge kantoorgebouw de Isselt (achter het hoge Sanquin-gebouw).

kaart en wandelroute vanaf Amersfoort CS:

kaart1kaart2